Diensten

Spadix heeft moleculaire services ontwikkelt die uw veredelingsactiviteiten en commerciële teelten ondersteunen.

Plantgezondheid en Microbiomen

Soms vertoont uw gewas ziekte-gerelateerde problemen, die lastig te traceren zijn. Dit is in het bijzonder het geval voor vegetatief vermeerderde siergewassen.

Lees meer

Moleculaire veredeling

De basis voor elk succesvol veredelingsprogramma is het kennen van de genetische potentie van uw veredelingsmateriaal. Spadix helpt u om de genetica van uw genenpool te begrijpen.


Lees meer

Genomics

Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van plantgenomica, waaronder genoom en transcriptoom sequencing.Lees meer

Kwaliteit controle

Onze moleculaire gereedschapskist kan ook benut worden voor snelle kwaliteitstesten. Is een ras verkocht onder een specifieke naam, identiek aan uw ras?


Lees meer

 

Ziekten & Plagen

Soms vertoont uw gewas ziektegerelateerde problemen die moeilijk op te sporen zijn. Spadix kan u helpen bij het vinden van de ziekteverwekker!

Lees meer

Consultancy

Spadix biedt advies bij het opzetten van veredelingsprogramma's met behulp van moleculaire tools en technologieën.

Lees meer

Bioinformatica

Naast merkerontwikkeling, bieden wij ook diensten op het gebied van de novo genoomassemblage.

Lees meer

THE WHY

Spadix’s missie is om door het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde veredelings - en kwaliteitscontrole services impact te genereren voor de planten veredelingssector. Innovatieve technologieën en partnerships staan centraal in onze aanpak.